Prijevoz
Gradski prijevoz
 
Uslugu gradskog prijevoza na području grada Rijeke unutar 4 zone pruža KD AUTOTROLEJ Rijeka. Ova tvrtka u svojoj ponudi ima pojedinačne, tjedne, mjesečne i godišnje putne karte, a za studente - studentsku iskaznicu (St) i kupon oznake St za 1, 2, 3. ili 4. zonu.
 
Za izdavanje prijevozne iskaznice student se mora obratiti u „Autotrolej“ i donijeti “Potvrdu” ovjerenu od strane ovlaštene osobe (evidencije studija matičnog fakulteta ili odjela). Uz tiskanicu je potrebna fotografija dimenzije 3x3,5 cm, ne starija od šest mjeseci te ovjereni indeks s upisanim i ovjerenim semestrom tekuće akademske godine.
 
Prodaja vrijednosnih kupona za studente počinje 21. u tekućem mjesecu i traje do 10. u slijedećem mjesecu.
 
Radno vrijeme prodajnih mjesta je od ponedjeljka do petka:
  • Trg bana Josipa Jelačića i Delta, od 06:45 do 19:30,
  • Opatija prvih pet dana u mjesecu od 07:30 do 16:00, ostatak mjeseca od 09:00 do 15:30.
Subotom se karte mogu nabaviti na Trgu bana Josipa Jelačića i Delti od 07:00 do 15:30 sati te u Opatiji od 08:00 do 13:00 sati.
 
 
Međugradski prijevoz
 
Dodatne pogodnosti studentima koji se koriste uslugom međugradskog prijevoza nude u različitim oblicima skoro svi prijevoznici koji dotiču Rijeku.
 
AUTOTRANS omogućuje redovnim studentima 50% popusta na povratne putne karte za domaće linije duže od 100 km. Također odobrava popuste za nositelje EURO 26 i ISIC iskaznica.
 
CROATIABUS omogućuje 10% popusta studentima na svim tuzemnim linijama, ali i na linijama za Njemačku i Švicarsku uz predočenje studentske iskaznice ili indeksa. Kupnjom mjesečne karte ostvaruje se popust od 30% za sve relacije po izboru putnika, jedini uvjet je da se u toku mjeseca ostvari minimalno 22 vožnje.

 
PANTURIST omogućuje svim studentima 40% popusta na cijenu povratne karte na bilo kojoj tuzemnoj relaciji uz predočenje iksice ili indeksa.
 
ČAZMATRANS daje studentima 10% popusta u međunarodnom prometu.Za dodatne informacije o ostvarivanju popusta na gradski i međugradski prijevoz kontaktirajte Pravno savjetovalište. 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk