Dragi posjetitelji!
 
Sveučilište u Rijeci, od svojih početaka do danas, iskreno vjeruje da je uspostava "društva znanja" jedini način dugoročnog uspješnog razvitka cjelokupnog društva. 
 
U tom cilju Sveučilište nastoji što uspješnije ostvariti svoju misiju, napose svoje tri temeljne zadaće: onu obrazovnu, zatim znanstveno-istraživačku i konačno onu društvenu. 
 
I pritom je potpuno svjesno da ispunjavanje tih zadaća nije nimalo jednostavno i da zahtjeva dugogodišnji uporan trud i rad svih nastavnika, djelatnika, suradnika i nadasve studenata i njihovih obitelji.
 
No, pored toga, svjesno je i da uspjeh na sva tri polja zahtjeva iskrenu povezanost za svim segmentima društva u kojem djeluje. I s gospodarstvom, i s lokalnom upravom i samoupravom, drugim obrazovnim, znanstvenim i istraživačkim  ustanovama, te posebice sa svim građanima koji na bilo koji način žele pomoći u izgradnji "društva znanja".
 
Stoga Vas, dragi posjetitelji, pozivamo da nam se pridružite u našim naporima kako bi društvo u kojem zajedno živimo učinili ljepšim i sretnijim.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk