StipendijeStipendije u okviru programa ASEM-DUO Korea 2018
Otvorene su prijave za dodjelu stipendija u okviru programa ASEM-DUO Korea 2018. Cilj programa jest promicanje studentske razmjene između europskih zemalja članica ASEM-a i Koreje, a provodi se po principu razmjene dvoje studenata preddiplomskog ili diplomskog studija u sklopu projekta suradnje.
Saznaj više
 
Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike
Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuju Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike.
Saznaj više
 
Stipendije Kluba Alpbach Hrvatska
Klub Alpbach Hrvatska dodjeljuju studentima i mladima iz cijeloga svijeta stipendije, a u svrhu sudjelovanja na Europskom Forumu Alpbach (EFA), odnosno konferenciji koja se svake godine sredinom kolovoza održava u alpskom mjestašcu Alpbach (Austrija) i okuplja studente, profesore, stručnjake, znanstvenike, gospodarstvenike, umjetnike te političare iz cijelog svijeta.
Saznaj više
 
Program stipendiranja Global Korea za 2018. godinu
Program stipendiranja Global Korea za 2018. godinu jest studijski program u sklopu kojega se hrvatskim državljanima dodjeljuje jedna stipendija za diplomski studij u Koreji.
Saznaj više
 
Fulbright Specialist Program
Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Zagrebu objavilo je Natječaj "Fulbright Specialist Program" koji hrvatskim akademskim i znanstvenim ustanovama nudi mogućnost ugošćivanja američkih predavača i znanstvenika na razdoblje od 2 do 6 tjedana.
Saznaj više
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 1 od 36
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk