Novosti
 Novosti

Natječaj za „freemover“ mobilnosti u CEEPUS-u

Otvoren je natječaj za „freemover“ mobilnosti u CEEPUS-u, za mobilnosti u ljetnom semestru tekuće akademske godine, sa krajnjim rokom do 30. studenog (moguće je podnijeti prijave i nakon navedenog roka, no veća je vjerojatnost da će prijava biti potvrđena ako stigne do kraja studenog ili barem na samom početku prosinca).

Saznaj više

Poziv za podnošenje projektnih prijedloga za program Erasmus+ za 2018.

Europska komisija objavila je Poziv za podnošenje projektnih prijedloga za program Erasmus+ za 2018. godinu. Za sada je dostupan Vodič kroz program Erasmus+ na hrvatskom i engleskom jeziku, a prijavni obrasci i ostala tehnička dokumentacija bit će objavljena naknadno.
 
Obavijest o objavi Poziva zajedno s pripadajućim poveznicama nalazi se na mrežnim stranicama Agencije za mobilnost i programe Europske unije: http://www.mobilnost.hr/hr/natjecaji/europska-komisija-objavila-poziv-na-podnosenje-prijedloga-za-program-erasmus-za-2018-godinu/.
 

Otvoreni poziv za volontera na EVS projektu Bruxelles

 Erasmus studentska mreža Hrvatska (Erasmus Student Network Croatia) traži volontera u svrhu sudjelovanja na EVS projektu u periodu od 6 mjeseci u Briselu. Više...

Arhiva